Τα Νέα Μουδανιά αποτελούν το κύριο εμπορικό οικονομικό κέντρο της Χαλκιδικής καθώς αναπτύσσουν έντονη τουριστική και οικονομική δραστηριότητα.

Ένα ιδανικό μέρος γι αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν μοναδικά τοπία όπως τις πανέμορφες παραλίες της Κασσάνδρας, την άγρια φυσική ομορφιά της Σιθωνίας και χώρους με αρχαιολογικούς θησαυρούς και ιστορικά μνημεία.

Τα Νέα Μουδανιά απέχουν 60 χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, 35 χλμ. από το αερoδρόμιο Μακεδονία και το Casino. Η Νέα Ποτίδαια βρίσκεται σε απόσταση 7 χλμ.
Στο κέντρο της πόλης των Νέων Μουδανιών υπάρχουν πολλά αξιόλογα καταστήματα, εμπορικά , λαϊκής τέχνης , σούπερ μάρκετ, κοσμηματοπωλεία, ημερήσιος τύπος, κ.λ.π.
Στην κοσμοπολίτικη παραλία των Νέων Μουδανιών μπορείτε ν απολαύσετε τον καφέ σας, και να δοκιμάσετε την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.
Επίσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού διοργανώνονται στη γύρω περιοχή συναυλίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις (ράτρο, παραδοσιακοί χοροί).


Το ARMONIA είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο στο τουριστικό θέρετρο της Χαλκιδικής στα Νέα Μουδανιά. Είναι μόλις 180 μ. από το λιμάνι, 400 μ. από το κέντρο των Ν. Μουδανιών και 600μ. από την παραλία.
Το Κέντρο Υγείας απέχει από εμάς 1.100 μ. , η στάση λεωφορείων 700μ. Τα υποκαταστήματα τραπεζών 200μ.

Choose Language